Ateriat ja juomat

Lennon aikana voit ostaa virvokkeita ja pikkupurtavaa erikoishintaan matkustamossa kiertävistä juomavaunuista. Varsinaiset lentoateriat ovat varattavissa lisäpalveluna matkavarauksen yhteydessä.

Varaa lentoateria:
• matkavarauksen yhteydessä
myTUI -sivulla (kun lähtöön on vähintään seitsemän päivää)
• soittamalla TUIn asiakaspalveluun (kun lähtöön on vähintään kaksi arkipäivää)

Kesäkauden lennoillamme ateriana on joko kylmä tai lämmin ruoka.
TUI flyn lennolla tarjoiltava lentokoneateria on suunniteltu huolella, ja siihen sisältyy alkuruoka, pääruoka, leipä ja jälkiruoka kahvin tai teen kera. Aikaisilla lennoilla tarjoillaan kylmä tai lämmin aamiainen leivän ja kahvin tai teen kera. Muita ruokajuomia voit ostaa koneesta.

Valitettavasti lennoillamme ei ole sallittua nauttia omia ruokia ja juomia. Tämä on siksi, että silloin emme voi taata lennolla olevien allergikkojen turvallista matkaa. Poikkeustapauksessa, jos olet itse allergikko tai matkustat sylilapsen kanssa, on mahdollista ottaa lennolle mukaan oma ruoka. Lisätietoa allergikoille löytyy alempaa.

2–11-vuotiaille lapsille on tarjolla lasten makuun sopivia ruokia, esimerkiksi lihapullia, nakkeja, spagettia tai ohukaisia.

Lennoilla tarjoillaan ateriat ensimmäisenä lapsille. Silloin vanhemmat voivat auttaa lapsia ruokailussa ilman, että heidän oma ruokansa jäähtyisi samalla aikaa.

Sylilapsille (0–2-vuotiaille) ei ole mahdollista varata lentoaterioita etukäteen. Jos haluatte tuoda sylilapselle ruuan mukaan lennolle, avustaa miehistömme ruuan lämmityksessä. Lentokoneissa ei ole mikrouuneja matkustajien käyttöön.