Istumapaikat

TUI fly Nordicilla lentäessäsi voit varmistaa mieleisesi istumapaikan varaamalla sen lisämaksusta ennakkoon. Varauspäivää seuraavasta päivästä alkaen voit varata itsellesi istumapaikan lentokoneesta, kunhan lähtöön on alle 364 päivää. Varauksen voit tehdä siihen asti, kun lähtöön on kolme arkipäivää. Sama käytäntö koskee kaikkia talven ja kesän lentomatkoja.

Poikkeuksellisissa olosuhteissa, esimerkiksi turvallisuuteen liittyvistä syistä, saatamme joutua vaihtamaan varatun istumapaikkasi toiseen. Silloin teemme parhaamme, että uusi istumapaikkasi vastaisi ennakkoon varaamaasi paikkaa. Mikäli tämä kuitenkaan ei ole mahdollista, palautamme sinulle maksamasi istumapaikan hinnan. Lisäkorvausta menetetystä istumapaikkavarauksesta ei ole mahdollista saada.

Valinta on sinun
Jos sinulla ei ole erityistoiveita istumapaikkasi suhteen, sinun ei tarvitse varata paikkaa etukäteen. Paikat jaetaan silloin automaattisesti.

Yhdessä matkustavien istumapaikat
Pyrimme aina sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat lentokoneessa lähelle toisiaan. Joskus se ei kuitenkaan ole mahdollista. Varaamalla istumapaikat seurueellesi ennakkoon, varmistat, kaikille mieleiset paikat. Varauksen voit tehdä alla olevan linkin kautta.

Vierekkäiset istumapaikat ovat taattuja vain silloin, kun istumapaikat on etukäteen varattu. Sama periaate toimii kaikissa lentoluokissa.

Istumapaikat hätäuloskäynnin vieressä
Huomioithan paikkaa varatessasi, että liikuntarajoitteiselle, raskaana olevalle, alle 12-vuotiaalle tai sylissä istuvan lapsen kanssa matkustavalle ei voi varata paikkaa varauloskäynnin kohdalta.

Varaa istumapaikat
Voit varata haluamasi istumapaikan välittömästi matkan varauspäivää seuraavana päivänä, mutta kuitenkin viimeistään kolme arkipäivää ennen lähtöä.

Varaa mieleisesi istumapaikat