top
  
transp
transp
IMAGES
 Miten paljon matkatavaraa saa ottaa mukaan? Minkä kokoinen saa käsimatkatavara olla? Paljonko maksaa ottaa mukaan golfbagi tai polkupyörä? Entä pääseekö lemmikki mukaan?

Näiltä sivuilta saat lisätietoa siitä miten pakata oikein matkalle.

Muista myös tuliaisostokset ja osta etukäteen lisää matkatavarapainoa. Se on edullisempaa kuin ylikilojen maksaminen kentällä!

Tärkeää tietoa – Samsung Galaxy Note 7
Johtuen Samsung Galaxy Note7 -puhelinmallin viimeaikaisista ongelmista, joissa älypuhelin on syttynyt palamaan, Samsung on vetänyt laitteita myynnistä, ja FAA (American Federal Aviation Administration) on painokkaasti kehottanut matkustajia pitämään kyseiset laitteet suljettuna ja olemaan lataamatta laitteita lennon aikana. Lisäksi kyseisiä älypuhelimia ei suositella kuljetettavaksi lähtöselvitettävien matkatavaroiden mukana.

TUI fly asettaa matkustajiensa turvallisuuden aina etusijalle, ja Samsung Galaxy Note 7 -älypuhelimien käyttö ja lataaminen matkustamossa on kielletty. Kyseisiä laitteita ei saa kuljettaa lähtöselvitettävän matkatavaran mukana, mutta laitteen saa tuoda lennolle, JOS laite on koko lennon ajan suljettu, eikä sitä ladata.

Important Information – Samsung Galaxy Note 7Note 7
Due to recent incidents with the latest version of Samsung Galaxy Note7; where users have reported smartphones catching fire or exploding while charging.
Samsung is recalling devices and FAA (American Federal Aviation Administration) strongly advise passengers not to turn on or charge these devices onboard aircraft and not to stow them in any checked baggage.

TUI fly always put safety first and has decided that using or charging Samsung Galaxy Note 7 onboard our aircrafts is prohibited.
The device is not allowed in checked baggage, but may be carried onboard as long as the device in NOT turned on or charged.transptrans
TUI.fi Yritystiedot Työpaikat Ota yhteyttä
logga  

© Copyright TUIfly Nordic 2018 power by Ezy