top
  
transp
transp
IMAGES
 Valitse mielipaikkasi


Alkaen 20 e meno-paluu

Toiset istuvat koneessa mielummin käytäväpaikalla, ja toiset pitävät enemmän ikkunapaikoista. Suosittuja ovat myös paikat lähellä matkustamon uloskäyntiä sekä paikat varauloskäyntien vieressä, joissa on hieman enemmän jalkatilaa. Istumapaikan varaaminen koneesta on helppoa. Mikä on sinun mielipaikkasi?

Valinta on sinun
Jos sinulla ei ole erityistoiveita istuinpaikkasi suhteen, sinun ei tarvitse varata paikkaa etukäteen. Paikat jaetaan silloin automaattisesti. Samalla varauksella olevat matkustajat pyritään aina sijoittamaan lentokoneessa lähelle toisiaan. Emme kuitenkaan voi luvata, että yhdessä matkustavat istuvat yhdessä ilman etukäteen tehtyä paikkavarausta.

Valmista hetkessä
Paikkojen varaaminen internetistä on helppoa ja yksinkertaista, kirjaudu sisään varausnumerollasi ja seuraa yksinkertaisia ohjeita.

Jos olet varannut matkan kuluvalle talvelle 2017, kesälle 2017 tai talvelle 2017/2018 voit varata istumapaikan heti matkan varaamisen jälkeen. Istumapaikkavaraus on mahdollista tehdä viimeistään 4 päivää ennen lähtöpäivää.

Online lähtöselvitys
Lentäessäsi TUIfly tai Thomson Airwaysilla sinulla on mahdollisuus tehdä lähtöselvitys internetissä 14–3 päivää ennen lähtöä, mikäli olet varannut istumapaikan etukäteen. Lähtöselvitys internetissä on avoinna kaikille matkustajille 48-15 tuntia ennen lähtöä.

Varaa istumapaikat »transptrans
TUI.fi Yritystiedot Lentokone omaan käyttöön Työpaikat Ota yhteyttä
logga  

© Copyright TUIfly Nordic 2017 power by Ezy