top
  
transp
transp
IMAGES
 Valitse mielipaikkasi


Alkaen 20 e meno-paluu

Toiset istuvat koneessa mielummin käytäväpaikalla, ja toiset pitävät enemmän ikkunapaikoista. Suosittuja ovat myös paikat lähellä matkustamon uloskäyntiä sekä paikat varauloskäyntien vieressä, joissa on hieman enemmän jalkatilaa. Istumapaikan varaaminen koneesta on helppoa. Mikä on sinun mielipaikkasi?

Valinta on sinun
Jos sinulla ei ole erityistoiveita istuinpaikkasi suhteen, sinun ei tarvitse varata paikkaa etukäteen. Paikat jaetaan silloin automaattisesti. Samalla varauksella olevat matkustajat pyritään aina sijoittamaan lentokoneessa lähelle toisiaan. Emme kuitenkaan voi luvata, että yhdessä matkustavat istuvat yhdessä ilman etukäteen tehtyä paikkavarausta.

Valmista hetkessä
Paikkojen varaaminen internetistä on helppoa ja yksinkertaista, kirjaudu sisään varausnumerollasi ja seuraa yksinkertaisia ohjeita. Voit varata istumapaikan heti matkan varaamisen jälkeen. Istumapaikkavaraus on mahdollista tehdä viimeistään 4 päivää ennen lähtöpäivää.


Lapsiperheet pyritään aina sijoittamaan vierekkäin tai ainakin lähekkäin toisiaan, mutta emme valitettavasti voi kuitenkaan taata mitään mikäli lentopaikkoja ei ole erikseen varattu.


Online lähtöselvitys
Lentäessäsi TUI fly tai TUI Airwaysilla sinulla on mahdollisuus tehdä lähtöselvitys internetissä 14–3 päivää ennen lähtöä, mikäli olet varannut istumapaikan etukäteen. Lähtöselvitys internetissä on avoinna kaikille matkustajille 48-15 tuntia ennen lähtöä.

Varaa istumapaikat »transptrans
TUI.fi Yritystiedot Työpaikat Ota yhteyttä
logga  

© Copyright TUIfly Nordic 2018 power by Ezy