top
  
transp
transp
IMAGES
 HYVÄ TIETÄÄ


MAKSAMINEN LENTOKONEESSA

Koneissa maksuvälineinä käyvät kaikkien Pohjoismaiden valuutat: EURO, SEK, NOK ja DKK. (Lisäksi US-dollarit ja Thaimaan bahtit, Huom! ei kolikoita). Koneessa voi myös maksaa luottokortilla (ei electron-korteilla).
Koneessa voit tehdä ostokset myös laskulle, jolloin voit ostaa tuotteita max. 500 €n arvosta. Laskutuslisä 3 €.

Kun tilaat ostoksesi etukäteen netistä, voit myös maksaa ne heti tilauksesi yhteydessä. Helppoa ja kätevää!

TUPAKOINTI
Kaikki TUI flyn operoimat TUIn Lomalennot ovat savuttomia.

ALKOHOLI
Lentokoneen alkoholisäännökset noudattavat pohjoismaisia säännöksiä. Alkoholia tilaavan matkustajan on oltava 18 vuotta täyttänyt. Lentokoneessa ei saa nauttia omia alkoholijuomia, vaan ainoastaan matkustamohenkilöstön myymiä alkoholijuomia.

DVD-ELOKUVAT JA MUSIIKKI
Voit mainiosti ottaa mukaan koneeseen oman kannettavan tietokoneesi elokuvia, pelejä ja musiikinkuuntelua varten. Kuulokkeet ovat välttämättömät, jotta äänestä ei ole häiriötä muille matkustajille.

Turvamääräysten mukaan kaikkien elektronisten laitteiden on oltava suljettuna kun turvavyön merkkivalo palaa.

Huomioi myös, että lentokoneessa ei ole pistorasioita, eli laitteiden lataaminen ei ole mahdollista.

TYYNYT JA HUOVAT
Pitkillä lennoilla (paitsi Kap Verde) on kaikille matkustajille varattuna huovat ja tyynyt. Tyynyn ja huovan voit halutessasi tilata Taxfree-myymälästämme ennakkoon, jolloin ne toimitetaan istuimellesi koneeseen.

LÄÄKKEET
Lentokoneessa on aina peruslääkintätarvikkeita, kuten laastaria, nenätippoja ja päänsärkytabletteja. Mikäli käytät erityislääkkeitä, pidä ne helposti saatavilla käsimatkatavaroissasi.

LÄÄKEHAPPI
Mikäli tarvitset lääkehappea lennon aikana, sinun on itse tuotava tarvitsemasi happi. Hyväksymme seuraavat säiliöt: AGA OTM-1 ja NEDRON VAGABOND. Lentokoneen lääkehappi on tarkoitettu vain äkillisiä sairastapauksia varten.

Lennolla voi olla korkeintaan neljä happipulloa. Mikäli haluat ottaa lääkehappea mukaan koneeseen, soita > TUI Lomalennot 0303 60 010 arkisin 10-18 aikaisintaan 60 pv ja viimeistään 7 pv ennen lähtöä.

Huomaa: Sekä meno- että paluumatkalla on lähtöselvityksessä esitettävä lääkärintodistus siitä, että kykenet matkustamaan lentokoneessa ja että mukanasi oleva happi riittää.

RASKAUS
Raskauden kestosta riippuen matkustaja saattaa tarvita lääkärintodistuksen lennolle. Seuraavat säännöt ovat voimassa TUI flyn lennoilla.

Raskausviikot 0-28
Ei erityisiä rajoituksia. Paluulennon on kuitenkin tapahduttava 28. raskausviikkoon mennessä.

Lentoyhtiö TUI fly edellyttää lääkärintodistusta kaikille lennoille, kun raskaus on kestänyt yli 28 viikkoa.

Raskausviikot 29-36
Raskausviikkoon 34 asti voi lentää lennoilla, joiden kesto on 8 tuntia tai enemmän. Raskausviikkoon 36 asti voi lentää EU:n sisäisillä lennoilla.

Raskausviikot 37-40
Turvallisuussyistä raskausviikoilla 37-40 ei lentäminen TUI flyn lennoilla ole mahdollista.

Monikkoraskaus
Paluulennon on tapahduttava viimeistään 32. raskausviikkoon mennessä.

Mikäli matkustajalla ei ole lääkärintodistusta, voimme edellyttää lääkärintutkimusta lomakohteessa ennen paluulentoa. Lääkärintutkimuksen mahdolliset kustannukset tulevat tällöin matkustajan maksettavaksi.

Huomioi, että nämä säännöt ovat TUI flyn omia sääntöjä. Näiden lisäksi yksittäisillä mailla on omat rajoituksensa. Tästä syystä matkustajan tulee selvittää maan suurlähetystöstä sekä omasta vakuutusyhtiöstä lomakohteen maan mahdolliset rajoitukset.

Esimerkiksi Turkkiin suuntautuvilla matkoilla tulee matkustajalla olla englanninkielinen lääkärintodistus 28. viikon jälkeen. Yleisissä vakuutusehdoissa puhutaan yleensä vain 28. viikosta, joten varmista asia omasta vakuutusyhtiöstäsi ennen matkaa.

RAAPUTUSARVAT
TUI flyn lennoilla myydään raaputusarpoja. Pienimmät voittosummat (3–20 e) voi käyttää lennolla. Suuremmat voitot (1000–7000 e) ovat TUIn matkalahjakortteja. Voiton lunastamiseksi tulee arpalipuke postittaa arvassa olevaan osoitteeseen, jonka jälkeen matkalahjakortti toimitetaan sinulle postitse.transptrans
TUI.fi Yritystiedot Työpaikat Ota yhteyttä
logga  

© Copyright TUIfly Nordic 2019 power by Ezy